Miswak & Dadels tandpasta 130ml

9.95

Categorie:

Beschrijving

De kracht van de natuur voor een gezonde glimlach! Reinigt tanden. Verfrist de adem. Helpt gele vlekken op tanden te verwijderen. Voor kinderen ouder dan 6 jaar en volwassenen: poets uw tanden grondig na de maaltijd of minstens tweemaal per dag, zoals aanbevolen door uw tandarts. De speciale formule verrijkt met Miswak en dadel zorgt de hele dag voor frisse mondverzorging.

Hoe te gebruiken:

– Voor kinderen ouder dan 6 jaar en volwassenen: poets de tanden grondig na de maaltijd of minstens tweemaal per dag, zoals aanbevolen door uw tandarts. Capaciteit: 130 ml

Productinformatie:

– Helpt het tandvlees voorzichtig te reinigen, beschermt de barrièrestructuur en voorkomt tandplakvorming met natuurlijke inhoud afkomstig van de saffraanplant.

* Zorgt ervoor dat de tanden hun natuurlijke witheid terugkrijgen

* Heeft een zachte formule die vlekken voorkomt zonder de tanden te schuren

* Zorgt de hele dag voor frisse mondverzorging dankzij het natuurlijke gehalte aan menthol

* Voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen: poets de tanden grondig na de maaltijd of minstens tweemaal per dag, zoals aanbevolen door uw tandarts.

MISWAK:

Miswak Extract is een extract van de twijgen of stokjes van de Salvadorapersica-boom, een natuurlijk ingrediënt dat al eeuwenlang in verschillende delen van de wereld wordt gebruikt voor mondverzorgingsdoeleinden. Het is bekend dat Miswak de vorming van tandplak voorkomt en daarom nuttig is bij het voorkomen van tandbederf. Een van de belangrijkste recente medische onderzoeken naar de gunstige eigenschappen van dadels is het gebruik van dadels bij de behandeling van verschillende tandziekten vanwege het gehalte aan mineralen en vitamines, waaronder vitamine A, B1 en B2, en fluor, dat een krachtige werkzame stof. Kaki, dat tandbederf helpt verminderen, bevat ook grote hoeveelheden calcium, kobalt, koper, fluor, fosfor, natrium en zink. Dit zijn belangrijke mineralen en vitamines die de tanden versterken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miswak & Dadels tandpasta 130ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *