GOVVI WOW + POW + BOOST power trio pakket

190.00

Beschrijving

GO WIN is een uniek, 100% natuurlijk supplement dat op onze CB1-receptoren werkt. Het onderdrukt trek en honger en zorgt ervoor dat er, wanneer je suiker of junkfood eet, geen dopamine-shot aan je brein wordt afgegeven. Dit heeft een enorm effect op de welbekende cravings naar suiker/junkfood.

Met Wow heb je een krachtig hulpmiddel in handen dat ervoor zorgt dat je vanzelf minder of geen behoefte meer hebt om ongezond te eten. En dat is fantastisch voor je gezondheid en gewicht.

In een studie met 1500 diabetespatiƫnten had maar liefst 95% van de deelnemers een positief resultaat met GO WIN !

Vul aan met POW, waardoor je je geen honger zult ervaren, en vetcellen af kunt breken. 

Combineer beide met de BOOST en je hebt een powerhouse waarmee de kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijen. Deze combinatie verricht wonderen tegen cravings,ondersteunt het proces van afslanken en in combinatie met onze Boost op basis van liposomale glutathion heb je helemaal een krachtig trio handen!

Glutathion staat bekend als keizer der antioxidanten

Het stofje gaat oxidatieve stress (zuurstofschade) tegen in je lichaam en beschermt tegen veroudering. Glutathion beweegt zich door je cellen om gifstoffen en zware metalen te verzamelen en te verwijderen.

Glutathion ondersteunt je lever bij het ontgiften. Het bindt zich bovendien aan vetoplosbare toxines zoals zware metalen en pesticiden en maakt deze wateroplosbaar. Zo kunnen ze via je urine worden uitgescheiden. Glutathion werkt ook ontstekingsremmend. Glutathione kan hormonen balanceren, waardoor je lichaam gemakkelijker kan overschakelen van vetproductie naar spierontwikkeling. Glutathione kan hardnekkige vetcellen verminderen door giftige stoffen uit je lever en vetcellen te verwijderen. 

Wist je dat je lichaam een teveel aan gifstoffen in vetcellen opslaat om jou te beschermen? En dat dit 1 van de redenen kan zijn waarom je lichaam moeilijk vet los laat?

Glutathione heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen! 

Het is een krachtige antioxidant die het lichaam beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en oxidatieve stress. 
Bovendien speelt het een belangrijke rol bij het ontgiften van het lichaam door gifstoffen te binden en te elimineren. 
Glutathione is ook essentieel voor een gezond immuunsysteem, omdat het helpt bij de productie en activatie van witte bloedcellen die infecties bestrijden. 
Het speelt ook een belangrijke rol bij het behoud van gezonde cellen en weefsels in het lichaam. 
Andere voordelen van glutathione zijn onder meer het verbeteren van de huidgezondheid, het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van de leverfunctie en het verlagen van het risico op chronische ziekten.- Versterkt het immuunsysteem

– Vertraagt het verouderingsproces

– Verhoogt de energie en uithouding

– Ondersteunt interne organen en celfunctie

– Verbetert de hersenactiviteit

– Zorgt voor gezonde huid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GOVVI WOW + POW + BOOST power trio pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *