LUMNESCE® YOUTH RESTORNG CLEANSER

59.95

Categorie:

Beschrijving

LUMINESCE gezichtsreiniger

Herstel de natuurlijke levendigheid van uw huid door de huid diep van binnen te ontgiften. De LUMINESCE gezichtsreiniger Youth Restoring Cleanser is de eerste stap in het LUMINESCE™ huidverzorgingsysteem. Deze cleanser reinigt en herstelt op microscopisch niveau. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om uw huid te voorzien van de vitale voedingstoffen en hydratatie die nodig zijn om cervernieuwing te ondersteunen

De LUMINESCE gezichtsreiniger Youth Restoring Cleanser is ontworpen om oude, dode huidcellen te verwijderen om een stralende en jeugdige teint tevoorschijn te halen. De speciale, blend van alpha en beta hydroxyzuren maken uw huid glad en zacht. Uw huid voelt schoon, zacht, soepel en helemaal klaar om maximaal te profiteren van de voordelen van de gehele LUMINESCE lijn. Een prachtige huid voor mannen en vrouwen begint hier, met de LUMINESCE gezichtsreiniger Youth Restoring Cleanser.

VOORDELEN
-Studies laten een zachtere, meer heldere en jonger ogende huid zien
-Helpt acne, vlekken en andere onvolkomenheden verminderen
-Verhoogt de effectiviteit van het gehele LUMINESCE ™ huidverzorgingssysteem
-Verwijdert gifstoffen op zachte waze op celniveau zonder uw huid onnodig uit te drogen
-Helpt uw huid beschermen en voeden
-Vertraagt tekenen van veroudering
-De lichtgewicht formule laat geen vet- of olieachtige laag achter

GEBRUIK:
Bevochtig uw gezicht met warm water. Breng een kleine hoeveelheid aan op uw vingers of een gezichtsborsteltje en creëer schuim. Verdeel het schuim in draaiende bewegingen gelijkmatig over uw gezicht en hals. Spoel vervolgens af met warm water en dep droog.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LUMNESCE® YOUTH RESTORNG CLEANSER” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *