LUMINESCE® FLAWLESS SKIN BRIGHTENER

144.00

Categorie:

Beschrijving

Verkrijg een prachtige, stralende huid met deze unieke gel. Deze vochtregulerende formule bevat ingrediënten de het uiterlijk van hyperpigmentatie verminderen, en verfijnt de poriën, waardoor de huid er gezonder en glanzender uitziet. Duidelijk zichtbare verbeteringen met deze zeer effectieve gel. Inhoud: 30 ml (1 oz).

Voordelen

  1. Verlicht de aanwezigheid van donkere plekken op de huid, egaliseert de verschillen in kleur van de huid, discoloration en maakt de algehele huid stralend en fris ogend. 
  2. Vermindert de aanwezigheid van poriën en laat de huid er stralend en egaal uitzien. 
  3. Verlicht en hydrateert de huid met Silver Ear, het champion-extract van Tremellas Fuciformis.

Gebruik
Reinig uw huid eerst. Maak het daarna even vochtig en vervolgens droog. Breng vervolgens één pompje aan op uw gezicht en één pompje op uw hals. Maseer het rustig en zacht in uw huid met een draaiende beweging. Daarna kunt u andere gezichtsproducten gebruiken. Verdeel het serum gelijkmatig in omhooggaande, draaiende bewegingen. Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds voor een maximaal resultaat. En belangrijk is om altijd zonbescherming aan te brengen. 

Ingrediënten
Cell Culture Media 7, Water (Aqua), Glycerin, Saccharomyces Lysate Extract, Hydroxyethylcellulose, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Allantoin, Panthenol, Sodium PCS, Tripeptide-9 Citrulline, Glycoproteins, Superoxide Dismutase, Ipomoea Batatas Extract.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LUMINESCE® FLAWLESS SKIN BRIGHTENER” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *