Aanbieding!

Instantly Ageless creme 25 stuks (1 box)

60.00

Categorie:

Beschrijving

Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpel microcreme die snel en effectief werkt bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Het Revolutionaire ingrediënt is argireline. Instantly Ageless ™ herstelt de huid en minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en poriën en egaliseert de huid.

Het werkzame bestanddeel in Instantly Ageless creme is Argireline
Dit is bekend om de aanzienlijke resultaten in de anti-aging. Het is een hexapeptide wat fijne lijntjes en rimpels verminderd. Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, zonder deze spieren te verlammen. De natuurlijke uitdrukking en bewegingen blijven behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering in de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels en helpt deze voorkomen en verminderen.

VOORDELEN INSTANTLY AGELESS
– Verminderd de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.
– Verminderd donkere kringen en wallen onder de ogen
– Minimaliseert de zichtbaarheid van poriën
– Verfijnt de huidtextuur
– Geeft de huid een matte uitstraling.
– Herstelt de huid voor een optimale uitstraling.

GEBRUIK
Zorg dat uw huid goed gehydrateerd is, breng van te voren een creme aan. De huid mag niet droog zijn. Breng daarna een geringe hoeveelheid Instantly Ageless aan op uw vinger en verspreid(niet teveel uitsmeren) de creme over uw vinger zodat u aan allebei de vingers een transparante creme krijgt. Dep(niet smeren) met 1 vinger op het te behandelde gebied en laat het vochtig op de huid intrekken, uitdrukkingsloos voor 2-3 minuten. U kunt er een ventilator voor zetten zodat het sneller droogt. Als de creme wit uitslaat dan weet u dat u teveel creme heeft gebruikt. Een tube kunt u 2-3 dagen gebruiken afhankelijk van individueel gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Instantly Ageless creme 25 stuks (1 box)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *