Mr. Wipes OXI CLEAN Vlekverwijderaar 1000 g

28.95

Categorie:

Beschrijving

Het bestrijdt vlekken en verwijdert veilig hardnekkig vuil dankzij de kracht van zuurstof. De Performance Oxi Clean is een veelzijdige vlekkenverwijderaar die al het vuil effectief bestrijdt. Het is speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken zoals vruchtensap, koffie, gras en dergelijke te bestrijden. 

Hoe te gebruiken: Volg de instructies op het etiket van het kledingstuk of de stof. Controleer de kleurechtheid door te testen op een klein deel van het materiaal voor volledig gebruik. Gebruik het product niet als de kleur verandert. Na gebruik afspoelen met water en droogdeppen. Voor het beste resultaat direct op de vlek aanbrengen. Sluit het deksel goed na elk gebruik.

Voorwas: Voeg 1 schep OXI CLEAN-remover toe aan het voorwascompartiment en wasmiddel aan het poeder- of vloeistofcompartiment.

Normaal gebruik: Voeg de gebruikelijke hoeveelheid wasmiddel toe aan het poeder-/vloeistofbakje en 1 schep OXI CLEAN Remover.

Met de hand wassen: Laat 1 schep OXI CLEAN poeder volledig oplossen in 4 liter warm water (max. 40°C) en laat de stof weken. Gebruik 1/2 maatschep voor kleinere vlekken, bij groot en hardnekkig vuil raden wij aan om 2 schepjes te gebruiken.

Let op: Niet gebruiken op kledingstukken van zijde of leer. Mors het product niet op metalen delen van kleding (bijv. knopen, ritsen). Niet gebruiken op afgewerkte of gecoate oppervlakken,  hout, metalen en etc. Stel doorweekte kleding niet bloot aan directe warmtebronnen of zonlicht voordat u deze grondig wast of spoelt. Niet mengen met producten op basis van natriumhypochloriet.

Schadelijk voor de huid en ogen. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Schadelijk bij inslikken.

De fabricagedatum en het batchnummer vindt u op de verpakking.

Productinformatie:  > %30 Natriumcarbonaat, Natriumpercarbonaat, < %5 TAED, Enzymen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mr. Wipes OXI CLEAN Vlekverwijderaar 1000 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *