producten info

TSLife

VOEDING / NUTRITION
Bij Boals Beauty Huis vinden we dat u een optimale gezondheid verdient. Al onze producten zijn geformuleerd om u krachtige transformatieve resultaten te brengen – we staan achter onze producten en gaan voorwaarts met klinische proeven op alle producten om ervoor te zorgen dat u net zoveel vertrouwen kunt hebben als wij.
Onze producten lopen voorop in ontwikkeling en zijn geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat u elke dag op uw best presteert.

Onze toonaangevende producten zijn afgeleid van de natuur en leveren u krachtige, natuurlijke resultaten. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.
Of het nu tijd is om een gezondheidsreis te hervatten, om u op uw doelen te concentreren of om dingen naar een nieuw niveau te tillen, wij zijn er om u te helpen. De assortimenten werken in synergie met u om “uw beste van uzelf” te bereiken.

producten VOEDING / NUTRITION

ZONE TRAIL / SUPANOVA TRAIL / VOLT TRAIL

TSLife

HUIDVERZORGING / SKINCARE
We hebben krachtige plantaardige ingrediënten gemengd met de allerbeste wetenschap om onze huidverzorgingslijn te creëren. Dit is geen doorsnee huidverzorging en concurreert aan het hoogste segment van de markt. Alle van de beste en meest gewilde, klinisch geteste ingrediënten ter wereld worden zorgvuldig geselecteerd in dit assortiment.

Vrij van parabenen, ftalaten, PEG’s, GMO’s, maar met behoud van de optimale resultaten die van het allerbeste worden verlangd. Natuurlijk zijn onze in de EU geregistreerde huidverzorgingsproducten vrij van wreedheid.

Het is geen nieuwe huidverzorging – het is een nieuwe huid.

terug naar Winkel